Home

BEDRUKTE ZITZAKKEN MET EIGEN ONTWERP VOOR MEER CREATIVITEIT EN PRODUCTIVITEIT

Sit down en relax: het kan met onze Zitzakken. In de huidige maatschappij hebben we steeds meer behoefte aan rustmomenten en rustplekken. Als je toe bent aan een moment voor jezelf, is er niets fijner dan neer te ploffen een Zitzak met eigen ontwerp. Zitzakken zijn dé plek om je gedachten te laten varen en je creativiteit de vrije loop te laten. Zo bevorder je creativiteit of een rustmoment met behulp met een opvallend promotiemiddel. Laat het ontwerp van de Zitzakken aansluiten bij de gewenste (huis)stijl van jouw klant, aan de voor-en achterzijde.

HEERLIJK ONTSPANNEN OP EEN COMFORTABELE ZITZAK

Zitzakken passen bijna overal bij; in de vergaderkamers, de bedrijfskantine, een overlegruimte of op een terras. In een Zitzak kom je helemaal tot rust of kun je even gezellig praten en lachen met een groep vrienden of collega’s. Bedrukte Zitzakken zijn ook perfect voor het decoreren van een restaurant, terras, cafe of strandclub! Wil je afwisselen met prints, voor bijvoorbeeld seizoensacties?

BESTEL BEDRUKTE ZITZAKKEN IN DRIE VERSCHILLENDE FORMATEN

De printkwaliteit is extreem hoog en komt prachtig uit op deze mooie Zitzak stof. Daarnaast voelt de stof prettig aan, is slijtvast en bevat geen schadelijke stoffen. De Zitzakken worden aan de voor- en achterzijde voorzien van jouw ontwerp. en zijn vanaf één stuk verkrijgbaar in drie verschillende formaten: 135 × 135, 135 × 175 of 100 × 140 cm.

WEER ALS NIEUW NA EEN WASBEURT

Onze zitzak is uitermate geschikt voor toepassingen in de horeca en overige plekken van intensief gebruik. Als er vlekken op de Zitzak komen, kun je de buitenhoes er gemakkelijk afritsen en wassen op 30 graden. Ook is de hoes makkelijk af te nemen met een vochtige doek. De binnenhoes met vulling van EPS korrels kun je niet wassen.

 

Toepassing

  • Indoor&Outdoor

Materiaal

Formaat

Prijzen en oplages